Om oss

Vi vill ge våra kunder så mycket mer


Bästa tvätten i staden får du hos oss här på Bettorps bilvård.

Vi driver ett taxiåkeri sedan 2007 och tidigare lämnade vi regelbundet in våra bilar på tvätt och service. Men vi kände oss alltmer missnöjda med den service våra bilar fick och även om vi letade länge och väl hittade vi inte någon som motsvarade våra förväntningar.

För oss är det väldigt viktigt med rena och fräscha bilar, och eftersom vi själva är ett serviceföretag så vet vi hur mycket det betyder för kunden att bli väl bemött. Det var då vi fick idén att starta en egen tvätthall där vi kunde erbjuda ordentlig och seriös bilvård för hela bilen. Vi ville helt enkelt att våra kunder alltid skulle få den bästa bilvård som finns och det i en toppmodern och miljövänlig anläggning, så 2018 öppnade vi upp vår fina tvätthall och Bettorps bilvård. Vår hall är 32 meter lång med en takhöjd på 4,5 meter. Vi kan därför ta oss an alla slags fordon och enkelt jobba fyra stycken åt gången i hallen. Verkstaden är även utrustad med två pelarlyft och en saxlyft med verkstadsverktyg samt all utrustning som behövs för att utföra en enklare service, små reparationer eller en säkerhetskontroll av fordonet. Effektivt och kundinriktat!

Du som kund är viktig för oss och medan bilen tvättas eller hjulen byts har vi ordnat en mysig plats där du kan sitta ner och ta en fika. Det vi inte upplevde att vi fick, ger vi nu till våra kunder istället. Perfekt service och perfekt tvätt!

Följ oss i sociala medier!